جلسه‌ی سالانه‌ی رئیس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی با استادان، کارمندان و کارکنان این دانشگاه دایر گردید

islam_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۲:۲۵
Annual meeting

 روز دوشنبه دهم قوس سال جاری مجلس سالانه‌ی دانشگاه البیرونی با اشتراک مسئولین، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در تالار نشرات این دانشگاه، با تمرکز روی گزارش‌دهی کارهای یک ساله و تشریح برنامه‌های کاری برای سال آینده ی اکادمیک-مالی دایر شد.

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس این دانشگاه ابتدا ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در یک سال گذشته و تشریح یک سلسله کارهای مهم انجام شده در این مدت، یک مشکلات جدی دانشگاه را قلمداد نموده و خواهان همکاری های جدی همکاران، دولت و مردم در قبال حل مشکلات اساسی دانشگاه البیرونی و رهایی این دانشگاه از مشکلات و مظلومیت شد.  نبود دیوار احاطه و تعمیرهای تدریسی، نبود تعمیر معیاری برای لیلیه نسوان و فعالیت مضر شرکت ریگریشن و دستگاه پروسس قیر در کنار دانشگاه از جمله مشکلات و کاستی های جدی قلمداد شده و در راستای پیگیری مسائل یاد شده تا هنگام رسیدگی به آن از سوی رهبری دانشگاه تعهد صورت گرفت.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

اطلاعیه کانکور ۱۴۰۴

به اطلاع تمام داوطلبان ولایت کاپیسا که برای امتحان کانکور سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کرده‌اند، رسانیده می‌شود که برای بایومتریک و امتحان در تاریخ‌های مشخص شده به پوهنتون البیرونی مراجعه فرمایند.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۰:۳
Background image

تفاهم‌نامه با آمریت تعلیمات تخنیکی امضا شد.

به‌منظور همکاری‌های مشترک و دوجانبه میان پوهنتون البیرونی و آمریت تعلیمات تخنیکی کاپیسا، تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید. این تفاهم‌نامه بین محترم مفتی وقایت‌الله وقار حنفی رییس پوهنتون. . .

BACK TO NEWS